Bulgaria Holiday Rentals Owners Login

Безплатна регистрация на вашия хотел, къща за гости, апартамент или вила.


Добавете вашия имот напълно безплатно! BgVakancia.com и сайтовете 359 са едни от първите сайтове за реклама в България, създадени през 2005 година. При нас успешно се рекламират къщи за гости, вили и хотели в над 600 различни дестинации в България. Нашите сайтове са отлично позиционирани в Google и излизат на челни позиции при търсене на над 5000 важни ключови думи. Средно дневено се посещават по над 10 000 пъти.

Ние гарантираме 100% удовлетвореност на клиента. На ваше разположение сме по всяко време. Ще ви помагаме не само с менажирането на обявата, а и с полезни съвети относно всичко, което касае туризма в България.

Но няма нужда да се доверявате на това, което казваме ние. Може да се обадите на произволен обект в сайтовете ни и да питате дали са доволни от рекламата при нас.

Вход за собственици на имоти

  • E-mail: *
  • Парола: *
  •  
  • Запомни ме
  •  
  • * Полетата E-mail и паролата се влияят от главни и малки букви
вход
Нова регистрация
При нужда от повече информация, можете да се свържете с мен на:
Телефон +359 899 998 432; e-mail: bgvakancia@gmail.com

Казвам се Велизар Гоцев и съм рекламен мениджър на сайтовете www.bgvakancia.com и групата сайтове 359 от 2007 година. Поддържам постоянен контакт с всички наши клиенти. Завършил съм специалност реклама в Нов български университет. Ако имате въпроси или нужда от съдействие, за да представим максимално добре вашето място за почивка, не се колебайте да се свържете с мен.
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах