Тези условията са валидни за следните сайтове: всички сайтове представени на reklama.globalen.bg; BgVakancia.com.

1. Точност на информацията за ваканционните имоти.

Ние не носим никаква отговорност за каквито и да е вреди понесени от неточност на информацията публикувана на сайтовете. Ние не гарантираме точността на информацията по никакъв начин. Ние не гарантираме, че обявения имот съществува, че е в наличност за дадени дати или че информацията за него е изчерпателна и вярна. Препоръчваме на наемателите да потвърдят от независими източници информацията публикувана в сайтовете. Ние не сме отговорени при никакви обстоятелства за неточна или заблуждаваща информация за който и да е имот представен на сайта.

2. Поверителност на личната информация.

Ние пазим лична информация на потребителите в пълна дискретност. Личната информация няма да бъде продавана или разкривана без Вашето изрично съгласие, освен ако това не бъде изискано по закон. Запазваме си правото да разкриваме Вашата лична информация на всеки нов собственик при положение, че влезем в продажба/сътрудничество с бизнес партньор. Промени в закона могат да окажат извънредни промени в нашата политика за поверителност.

3. Авторско право.

Собствениците и/или техните агенти гарантират, че притежават авторските права върху всеки материал, изложен в тяхната реклама на имот. Ние имаме постоянно разрешение да използваме материалите безплатно за нуждите на рекламата. Ние не носим отговорност за никакви загуби или вреди произлезли от нарушаване на авторските права.

4. Продължително използване на сайта.

Сайтовете могат да бъде използвани само, ако собствениците на ваканционен имот и техните агенти са съгласни да не го използват за цели, които са забранени от закона, действащите наредби, срещу интересите на сайтовете, или условията описани тук. Ползването на сайта означава също така, че собствениците на имоти и техните агенти предпазват сайтовете от всякакви загуби, вреда или разноски, произлизащи от нарушаване на тези условия или някакви други законови задължения свързани с тяхното поведение в сайта.

5. Деактивиране на публикувани обяви.

Запазваме си правото да прекратим реклама на имот ако:

6. Дизайн и функционалност на сайта.

Ние имаме право да променяме дизайна и съдържанието, на която и да е част от сайтовете, включително в обявите на имоти. Ние не носим отговорност за вреди, загуби или разноски произлезли от промени в дизайна на уебсайта или публикуваните материали. Ние не гарантираме, че функционирането на уебсайта ще бъде непрекъснато или без грешка. В случай на прекъсване или грешки, ние не носим отговорност за никакви вреди или пропуснати ползи.

7. Имоти.

Всяка обява на сайтовте представя един имот. Рекламиращите не могат да поставят една реклама за многобройни имоти, без изрично разрешение преди това. Ако такова разрешение не дадено, ние си запазваме правото да променим обявата на имота, за да спази това изискване. Освен това, За един имот публикуваме само една обява, освен с изрична уговорка.

8. Политика за връщане на суми.

Рекламодателите имат два месеца, след като са платили годишната такса, да изискат нейното връщане.

9. Отзиви от туристи.

Туристите имат право да публикуват отзиви за ваканционните имоти представени на сайтовете. Коментарите се показват след като се натрупат поне пет коментара за даден имот. Ние и рекламодателите имамe право да оспорвамe дали туристът, който е написал коментар реално е бил в имота на посочената дата. В такъв случай, коментарът се публикува след представяне на доказателство за такъв престой.

10. Промяна в цените, сроковете и условията.

Сайта си запазва правото да променя без предварително известие цените, сроковете и всички други условията публикувани на тази или която и да е друга станица на сайтовете.

11. Взаимоотношения между потребителите на сайтовете.

Ние не сме страна в договорните взаимоотношенията между потребителите на сайтовете: хората или фирмите публикували информация и хората търсещи информация. Ние не гарантираме точността на информацията обменена между потребителите. Ние не гарантираме изпълнението на поетите ангажименти между потребителите.

12. Съгласие с условията за ползване.

Ползването на сайтовете от потребителите означава, че те са запознати и съгласни с условията изложени тук.

Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах